Arbeidsrecht advocaat

Bekijk de kosten van een arbeidsrecht

20%

Discount

118,80 Vanaf prijs

99,-   per uur

Gratis intake gesprek

Pro Deo juristen aangesloten

Vaste prijs bij rechtshulp

Hoe werkt een Arbeidsrecht advocaat

The average duration of this service: Tussen 1 en 2 uur per gesprek

Wanneer u op zoek bent naar een arbeidsrecht advocaat, dan kunt u dit eenvoudig regelen via ServiceRight Juridisch. Een arbeidsrecht advocaat kan van pas komen zodra u en uw werkgever het niet eens zijn over zaken omtrent de arbeidsrelatie. Het is overigens zo dat u ook als werkgever een arbeidsrecht advocaat in kan schakelen wanneer u er niet uitkomt met een werknemer.

Arbeidsrecht advocaat

118,80

99,- per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief stappenplan

Inclusief betere ontslagregeling

Inclusief GRATIS oriëntatiegesprek

Inclusief 20% Korting

Het is dus voor zowel werkgever als werknemer mogelijk om een arbeidsrecht advocaat in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat kan vervolgens uit uw naam de schriftelijke- en telefonische communicatie versturen. Daarnaast kan de arbeidsrecht advocaat ook voor u het woord voeren in de rechtbank wanneer dit noodzakelijk is geworden. Wanneer u enkel advies wilt, dan kunt u hiervoor ook bij de arbeidsrecht advocaat terecht. Boek nu direct een afspraak met de arbeidsrecht advocaat via ServiceRight Juridisch.

Veelgestelde vragen over Arbeidsrecht advocaat

Wat doet een arbeidsrechtadvocaat?

Een arbeidsrechtadvocaat kan u bijstaan wanneer u een geschil heeft met uw werknemer of uw werkgever. Allereerst kunt u uw verhaal doen bij de arbeidsrechtadvocaat en deze zal alles zo helder mogelijk formuleren en op een rijtje zetten wat voor u de ideale situatie zou zijn en wat er ook haalbaar is. Daarnaast zal de arbeidsrechtadvocaat ook aangeven wat u zelf kunt doen. Wanneer u er alsnog zelf niet uitkomt samen met de werknemer of werkgever, zal de arbeidsrechtadvocaat u bijstaan tijdens een procedure. Wanneer het zover is gekomen, zal de arbeidsrechtadvocaat de communicatie van u overnemen en zal alles via de advocaat lopen. Hij of zij zal de schriftelijke communicatie overnemen, maar ook de telefonische communicatie, zodat u hier niet meer zelf mee aan de slag hoeft te gaan. De arbeidsrechtadvocaat zal volledig uw belangen behartigen en zal er alles aan doen om er zoveel mogelijk voor u uit te halen. Het is mogelijk om een arbeidsrecht advocaat in te schakelen wanneer u het bijvoorbeeld niet eens wordt over het ontslag, maar ook wanneer er loongeschillen ontstaan of aansprakelijkheid bij arbeidsongevallen. Het kan soms ook niet helemaal duidelijk zijn wat uw rechten zijn en wanneer u hier vragen over heeft, kunt u deze ook stellen aan de arbeidsrechtadvocaat. U kunt uw zaak altijd voorleggen aan de arbeidsrechtadvocaat en hij of zij zal vervolgens aangeven of ze u kunnen helpen met het probleem en of ze u advies kunnen geven en/of kunnen bijstaan in een procedure. 

Kan ik een no cure no pay arbeidsrechtadvocaat krijgen?

Het inschakelen van een no cure no pay arbeidsrecht advocaat is mogelijk wanneer de zaak een letselschadezaak betreft. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een bedrijfsongeval en in dit geval kunt u inderdaad kiezen voor een no cure no pay arbeidsrecht advocaat. In andere gevallen is het niet mogelijk om te kiezen voor een no cure no pay arbeidsrecht advocaat. Een no cure no pay arbeidsrecht advocaat houdt in dat u alleen hoeft te betalen wanneer u de zaak ook wint. Een goede advocaat maakt van tevoren duidelijk wat de kosten zullen zijn zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Wanneer u vooraf precies wilt weten wat de kosten zullen zijn, dan kunt u het best kiezen voor een vast bedrag. In dit geval spreekt u vooraf een vast bedrag af en weet u dus precies wat u kwijt zal zijn. Wanneer u liever betaald voor het aantal uur dat de advocaat heeft gewerkt voor u, is het ook mogelijk om een prijs per uur af te spreken. Weet in elk geval van tevoren wat de kosten voor u zullen zijn voordat u de samenwerking met de arbeidsrechtadvocaat voort zet. Dit voorkomt dat er achteraf onduidelijkheden over ontstaan en u de kosten niet kunt dragen. 

In het kort: het inschakelen van een no cure no pay arbeidsrecht advocaat is dus alleen mogelijk wanneer het letselschade betreft. In andere gevallen is het alleen mogelijk om met een vaste prijs te werken of via een uurtarief.

Wie is de beste arbeidsrechtadvocaat?

De beste arbeidsrechtadvocaat is de advocaat die gespecialiseerd is in uw vakgebied en u het best begrijpt. Het is erg belangrijk om een eerste intake te doen met de advocaat omdat hij of zij uw belangen moet behartigen. Het is daarom van belang dat jullie op een lijn zitten en u zich goed begrepen voelt. Een arbeidsrecht advocaat is al een gespecialiseerde advocaat, maar binnen dit specialisme zijn er ook nog aparte specialisme zoals arbeidsovereenkomsten, ontslag, loon en arbeidsongevallen. Het is dus het beste om hiervoor iemand in te schakelen die veel ervaring heeft in hetgeen waarvoor u de arbeidsrechtadvocaat in wilt schakelen. 

Kortom: het is lastig aan te geven wie de beste arbeidsrecht advocaat is, omdat dit voor iedereen iemand anders zal zijn. Wij van ServiceRight Juridisch zullen onze uiterste best doen om de juiste arbeidsrecht advocaat voor u te zoeken die het beste aansluit bij uw opdracht. Hierdoor kunnen we samen de meeste successen behalen. 

De juiste arbeidsrecht advocaat maakt voor u duidelijk waar u staat en wat u kunt verwachten en is daarnaast goed bereikbaar voor u. Daarom kijken wij niet alleen naar het juiste specialisme, maar ook naar de juiste locatie. Het is natuurlijk fijn als de arbeidsrechtadvocaat dicht bij u in de buurt is en u daardoor makkelijk en snel kunt schakelen met elkaar. Wilt u graag een intake met een arbeidsrecht advocaat? Wij koppelen u graag! Boek nu direct online uw arbeidsrecht advocaat en wij zullen direct voor u aan de slag gaan!

Wat zijn de kosten van een (goedkope) arbeidsrechtadvocaat?

De kosten van een arbeidsrecht advocaat lopen erg uiteen. De complexiteit van de zaak is van grote invloed op de kosten voor de arbeidsrechtadvocaat.  Over het algemeen kunt u rekenen op €99,- per uur. Hoeveel uur er precies nodig is voor een zaak, is lastig aan te geven als de specifieke situatie niet bekend is. Het is daarom belangrijk om van tevoren duidelijk aan te geven wat de situatie is en wat u wenst van de arbeidsrechtadvocaat. De arbeidsrechtadvocaat kan zo een inschatting maken van de tijd die hij of zij nodig schat te hebben om de zaak te kunnen behandelen. Op basis van deze prijs kunt u zelf aangeven of u gebruik wilt maken van de arbeidsrechtadvocaat of niet. Wanneer u graag van tevoren exact wilt weten hoeveel u kwijt bent aan de arbeidsrechtadvocaat, dan is het soms ook mogelijk om een vaste prijs af te spreken. Wanneer u dit wenst, geef dit dan aan wanneer u een arbeidsrecht advocaat boekt, dan zorgen wij dat we een arbeidsrecht advocaat voor u inschakelen waarbij dit ook mogelijk is. 

Middels een gratis intakegesprek kunt u inschatten of de arbeidsrechtadvocaat de juiste advocaat voor u is en daarnaast kunt u ook de kosten bespreken. Bereid u zich daarom ook goed voor zodat de arbeidsrechtadvocaat ook een juiste inschatting kan maken. Dit kan gedaan worden doordat u duidelijk en zo goed mogelijk de zaak probeert uit te leggen. Wilt u contact met ons? Dat kan op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 via de chat.

Arbeidsrecht advocaat in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Arbeidsrecht advocaat geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw advocaat & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en rechtshulp voor uw juridische dienst.

Stap 3

U bent bij ServiceRight bij het juiste adres voor rechtshulp bij een van onze erkende advocaten bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Juridisch voor uw Arbeidsrecht advocaat?

Al meer dan 500 gespecialiseerde advocaten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Juridisch

Alle juristen en advocaten van ServiceRight Juridisch zijn erkend

Pro deo advocaten en juristen

Vaste prijs voor uw rechtshulp Gratis intake gesprek

Gratis intake gesprek

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7704 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Juridisch

-20%

Mediator NU tijdelijk 20% korting

Zelf invloed uitoefenen op de oplossing van het geschil
Gratis verzekerd verzenden
MfN-registermediators gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Erfrecht NU tijdelijk 20 % korting

Betrouwbaar
Efficient
Beste prijskwaliteit

BEKIJK & BOEK

-20%

Letselschade nu met 20% korting

Betrouwbaar
Discreet
Beste prijskwaliteit

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke