Mediator

Bekijk de kosten van een mediator

20%

Discount

154,80 Vanaf prijs

129,-   per uur

Gratis intake gesprek

Pro Deo juristen aangesloten

Vaste prijs bij rechtshulp

Hoe werkt een Mediator

The average duration of this service: Tussen 0.5 en 1,5 uur per gesprek

Bent u op zoek naar een mediator? Dan bent u bij ServiceRight Juridisch aan het juiste adres. Via ServiceRight Juridisch kunt u een mediator bij u in de buurt vinden tegen een voordelige prijs. Een mediator kan helpen om een juridisch conflict op te lossen. Er zijn grote verschillen tussen een mediator en bijvoorbeeld een advocaat.

Mediator

154,80

129,- per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS oriëntatiegesprek

Inclusief vaststellingovereenkomst

Inclusief snelle oplossing

Inclusief 20% Korting

Een mediator zal geen partij kiezen en stimuleert u en de andere partij om er zelf samen uit te komen en een oplossing te vinden. Een mediation traject start vanuit een vrijwillige basis en alle partijen moeten er dus ook vrijwillig voor kiezen om een mediator in te schakelen. Dit zorgt er wel voor dat de kans groter is dat het traject slaagt, doordat iedereen hier vrijwillig voor heeft gekozen. Boek direct online een afspraak met een mediator en wij zoeken iemand bij u in de buurt om de eerste afspraak plaats te laten vinden.

Veelgestelde vragen over een Mediator

Wat doet een mediator?

Wanneer u samen met iemand anders niet uit een juridisch probleem kunt komen, dan kunt u een mediator inschakelen. De mediator probeert er met alle partijen uit te komen zonder dat hier een advocaat of rechter aan te pas moet komen. Het doel is om samen tot een oplossing te komen en de mediator zal hierbij helpen, zonder een partij te kiezen. Door de vragen die de mediator zal stellen, is het de bedoeling dat beide partijen gaan nadenken over hetgeen waar het geschil over gaat en zodat de argumenten duidelijk naar voren komen. Doordat u en de andere partij elkaar zo beter kunnen gaan begrijpen, is het vaak eenvoudiger om samen tot een oplossing te komen. 

Tijdens een mediation blijft alles wat er gezegd wordt geheim. Hierdoor kan iedereen zeggen wat hij of zij wilt zonder dat hier later door bijvoorbeeld een advocaat of rechter gebruik gemaakt van kan worden. Iedereen die aanwezig is bij de gesprekken moet hiervoor ook een overeenkomst tekenen en dit zorgt voor een veilige omgeving. 

Er zijn veel verschillende mediators die elk in een eigen vakgebied werken. Bij ServiceRight Juridisch zijn er verschillende mediators aangesloten die ook elk hun eigen specialisme vertegenwoordigen. Wanneer u het wenst, kunt u aangeven tijdens het boeken waar het om gaat, zodat wij de juiste specialist voor u kunnen inschakelen en u zo het mediation proces kunt starten. Wij zorgen altijd voor een mediator bij u in de buurt, zodat u snel terecht kunt en u hier niet te ver hoeft te reizen. 

Wat kost een mediator?

De kosten van een mediator zijn gemiddeld €129,- per uur. Doordat het per keer verschilt hoelang de mediation zal duren, wordt er vaak een prijs per uur afgesproken. Dit zorgt ervoor dat u het aantal uur kunt gebruiken zoveel u nodig heeft en u dus niet na een aantal uur al de oplossing gevonden moet hebben. Doordat een mediator in het belang is van alle partijen, worden de kosten van de mediator vaak gedeeld. Hierdoor hoeft u nog maar de helft te betalen voor de mediation. Bent u benieuwd wat de exacte kosten voor u zullen zijn? Het is mogelijk om een exacte prijsopgave op te vragen wanneer u gebruik wilt maken van een mediator. U kunt direct online een afspraak maken, waarna u de kosten te zien krijgt. U geeft aan waar u de afspraak wilt, wanneer en waar het over gaat. Op basis van deze gegevens zullen wij u de kosten tonen. Wanneer het niet direct mogelijk is om u de kosten te laten zien, dan zullen wij u dit achteraf middels een offerte toesturen. 

Het is ook mogelijk om via de chat contact met ons op te nemen. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 18:00. Wij staan u graag te woord en kunnen op deze manier vaak direct voor u een prijsberekening maken. Wanneer u hiermee akkoord gaat, kunnen wij op deze manier ook direct voor u de afspraak inplannen. Zo heeft u de mediation snel en eenvoudig geregeld. 

Kan ik een mediator gebruiken voor mijn (echt)scheiding?

Het is zeker mogelijk om een mediator te gebruiken voor een (echt)scheiding. Een scheiding is nooit fijn en om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het daarom belangrijk om de juiste hulp in te schakelen. Tijdens een scheiding spelen er vaak nog veel emoties en het is dan belangrijk om u niet door de emoties te laten leiden. Een mediator kan ervoor zorgen dat u toch goede afspraken met elkaar kunt maken waar u allebei achter staat, zonder dat hier teveel emoties en gevoelens een rol spelen. Een mediator kiest geen partij, maar zorgt ervoor dat beide partijen worden gehoord en zo samen tot een oplossing kan komen. Wanneer het nog mogelijk is om in goed overleg tot belangrijke beslissingen te komen, dan is een mediator dus zeker aan te raden. Dit zorgt er vaak voor dat de scheiding sneller is geregeld zonder dat hier een gehele gerechtelijke procedure bij komt kijken. Het is ook mogelijk om voor de scheiding een advocaat in te schakelen. Een advocaat is echter iets minder gericht op het gezamenlijke overleg, maar bekijkt het puur vanuit de juridische kant. Het is dus aan u de keuze waar u zich allebei het prettigst bij voelt. Wanneer er geen overleg meer samen mogelijk is, dan is het niet mogelijk om een mediator in te schakelen en zult u moeten kiezen voor een advocaat. Heeft u de beslissing gemaakt? Boek dan nu de mediator of advocaat via ServiceRight Juridisch en wij gaan direct voor u aan de slag om de juiste mediator bij u in de buurt in te schakelen.

Mediator in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Mediator geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw advocaat & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en rechtshulp voor uw juridische dienst.

Stap 3

U bent bij ServiceRight bij het juiste adres voor rechtshulp bij een van onze erkende advocaten bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Juridisch voor uw Mediator?

Al meer dan 500 gespecialiseerde advocaten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Juridisch

Alle juristen en advocaten van ServiceRight Juridisch zijn erkend

Pro deo advocaten en juristen

Vaste prijs voor uw rechtshulp Gratis intake gesprek

Gratis intake gesprek

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7704 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Juridisch

-20%

Mediator NU tijdelijk 20% korting

Zelf invloed uitoefenen op de oplossing van het geschil
Gratis verzekerd verzenden
MfN-registermediators gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Erfrecht NU tijdelijk 20 % korting

Betrouwbaar
Efficient
Beste prijskwaliteit

BEKIJK & BOEK

-20%

Letselschade nu met 20% korting

Betrouwbaar
Discreet
Beste prijskwaliteit

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke