Erfrecht advocaat Amsterdam

Bekijk de kosten van een erfrecht in Amsterdam

20%

Discount

178,80 Vanaf prijs

149,-   per uur

Gratis intake gesprek

Pro Deo juristen aangesloten

Vaste prijs bij rechtshulp

Hoe werkt een Erfrecht advocaat Amsterdam

The average duration of this service: Tussen 1 en 2 uur

Wanneer er iemand is overleden is dit natuurlijk al verdrietig genoeg. Nadat alle andere zaken achter de rug zijn, begint het verdelen van de erfenis. Vaak gaat dit in goed overleg, maar soms ontstaan hier ook conflicten. Wat de oorzaak hier ook van is, het is natuurlijk nooit fijn als hierover conflicten over ontstaan. Of er nou een testament is of niet, ook met testament kunnen er onenigheden ontstaan.

Erfrecht advocaat Amsterdam

178,80

149,- per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS oriëntatiegesprek

Inclusief wettelijke verdeling

Inclusief uitgebreide procedure

Inclusief 20% Korting

Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer iemand waarvan u het niet had verwacht de erfenis komt opeisen of dat er een grote schuld achtergelaten wordt. Voor alle zaken omtrent de erfenis kunt u een erfrecht advocaat inschakelen. De juiste erfrecht advocaat kunt u vinden via ServiceRight Juridisch. Boek nu direct online een gesprek met de erfrecht advocaat of chat met ons.

Veelgestelde vragen over een Erfrecht advocaat Amsterdam

Wat is een verklaring van erfrecht en wat zijn de kosten Amsterdam?

Een verklaring van erfrecht is een akte die is opgesteld door de notaris waarin alle informatie staat over de overledene en andere feiten omtrent de erfenis. Hierin staat bijvoorbeeld of er een testament is opgesteld en wie de erfenis zal ontvangen in Amsterdam. Waarom heeft u de verklaring van erfrecht nodig? Wanneer u bijvoorbeeld bij de rekening van de overledene wilt komen, dan vraagt de bank vaak om een verklaring van erfrecht. Wanneer u deze kunt overhandigen, kan de rekening vrijgesteld worden aan u zodat u toch bij het geld kunt komen. De kosten voor een verklaring van erfrecht hangen af van de notaris kosten. De gemiddelde kosten hiervoor zijn ongeveer €149,- per uur. in Amsterdam. Om een exacte prijs aan u door te kunnen geven, kunt u een aanvraag bij ons doen en wij zullen u de juiste prijs doorgeven.

Het is niet altijd noodzakelijk om een verklaring van erfrecht te hebben. Wanneer u de echtgenoot bent of de geregistreerde partner, er is een testament en het saldo is lager dan €100.000, dan heeft u geen verklaring van erfrecht nodig. Er zijn nog geen wetten omtrent de verklaring van erfrecht en daarom is het altijd belangrijk om bij de bank op te vragen of een verklaring van erfrecht nodig is voordat u deze aanvraagt. De verklaring van erfrecht is enkel in Nederland geldig. Wanneer het gaat om bezittingen in het buitenland, dan moet u een Europese verklaring van erfrecht aanvragen. Het is niet nodig om voor verschillende zaken verschillende verklaringen aan te vragen. Één verklaring is genoeg voor alle instanties.

Kan ik een internationaal advocaat gespecialiseerd in familie en erfrecht krijgen in Amsterdam?

Wanneer een Nederlander is geëmigreerd, dan kan het zijn dat de rechten van dat land van toepassing zijn. Maar ook wanneer iemand bezittingen heeft in het buitenland zoals een vakantiehuis in Spanje of wanneer het iemand betreft met een dubbele nationaliteit, is het verstandig om een internationale advocaat in te schakelen. Zaken waarbij er ook bezittingen in het buitenland zijn, zijn vaak net weer iets ingewikkelder dan wanneer het gaat om enkel bezittingen in Nederland. In dit geval is het verstandig om te kiezen voor een internationaal erfrecht advocaat. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste bijstand krijgt en dat u goed geïnformeerd wordt over de mogelijkheden. Wanneer u op zoek bent naar een internationaal advocaat gespecialiseerd in familie en erfrecht, dan kunt u deze vinden via ServiceRight Juridisch. Tijdens het boeken van een gesprek met de erfrecht advocaat kunt u aangeven dat het gaat om een internationale zaak, zodat wij ook direct weten dat wij op zoek moeten gaan voor u naar een internationaal advocaat gespecialiseerd in familie en erfrecht.
Wanneer u twijfelt of uw zaak valt onder het internationale erfrecht, kunt u ook altijd uw zaak uitleggen, zodat wij voor u kunnen uitzoeken of dit valt onder het internationale erfrecht of dat u bij een reguliere erfrecht advocaat terecht kunt. Vervolgens kunnen wij u helpen met het inplannen van de afspraak in Amsterdam zodat u op een correcte manier alles kunt afhandelen en u zeker weet dat alle zaken omtrent de erfenis goed geregeld zijn.

Wie is de beste erfrecht advocaat in Amsterdam?

Het is lastig om aan te geven wie de beste erfrecht advocaat in Amsterdam is, omdat dit voor iedereen iemand anders is. Het is volledig afhankelijk van de zaak en de situatie welke erfrecht advocaat u het beste kan helpen. Uiteraard gaan wij op zoek naar de erfrecht advocaat die u goed kan helpen en die gespecialiseerd is in de omstandigheden van uw zaak. Wij zullen dan ook, wanneer mogelijk, voor u een advocaat inschakelen die gespecialiseerd is in het erfrecht in plaats van een advocaat die meerdere vakgebieden aanpakt. Om dit te kunnen doen, is het wel van belang dat u bij het boeken aangeeft dat het gaat om een erfrecht zaak. Op basis van deze gegevens kunnen wij voor u aan de slag gaan. Wanneer u liever via de chat een afspraak inplant, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 bij ons terecht.

Over Amsterdam

Amsterdam is een plaats gelegen in Noord Holland. Noord-Holland is een provincie in het noordwesten van Nederland. De hoofdstad van Noord-Holland is Haarlem. Noord-Holland telt 2.719.764 inwoners (30 september 2012) en de grootste stad van Noord-Holland is Amsterdam.

In 3 stappen uw Erfrecht advocaat geregeld in Amsterdam

Stap 1

Selecteer op onze website uw advocaat & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en rechtshulp voor uw juridische dienst.

Stap 3

U bent bij ServiceRight bij het juiste adres voor rechtshulp bij een van onze erkende advocaten bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Juridisch in Amsterdam voor uw Erfrecht advocaat?

Al meer dan 500 gespecialiseerde advocaten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Juridisch

Alle juristen en advocaten van ServiceRight Juridisch zijn erkend

Pro deo advocaten en juristen

Vaste prijs voor uw rechtshulp Gratis intake gesprek

Gratis intake gesprek

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7704 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Juridisch

-20%

Mediator NU tijdelijk 20% korting

Zelf invloed uitoefenen op de oplossing van het geschil
Gratis verzekerd verzenden
MfN-registermediators gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Erfrecht NU tijdelijk 20 % korting

Betrouwbaar
Efficient
Beste prijskwaliteit

BEKIJK & BOEK

-20%

Letselschade nu met 20% korting

Betrouwbaar
Discreet
Beste prijskwaliteit

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke