Strafrecht advocaat Edam

Bekijk de kosten van een strafrecht in Edam

20%

Discount

190,80 Vanaf prijs

159,-   per uur

Gratis intake gesprek

Pro Deo juristen aangesloten

Vaste prijs bij rechtshulp

Hoe werkt een Strafrecht advocaat Edam

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1,5 uur per gesprek

Wanneer u op zoek bent naar een strafrechtadvocaat, dan vindt u deze eenvoudig en snel via ServiceRight Juridisch. Het inschakelen van een strafrechtadvocaat kan wanneer u aangehouden bent door de politie. Wanneer u nog niet vast zit, kunt u zelf op zoek gaan naar een strafrecht advocaat. Het voordeel hiervan is dat u zelf kunt aanvoelen of de advocaat bij u past.

Strafrecht advocaat Edam

190,80

159,- per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief Advies

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS oriëntatiegesprek

Inclusief politieverhoor

Inclusief juridisch ondersteuning

Inclusief 20% Korting

De advocaat moet uw belangen behartigen en daarom is het ook belangrijk dat u vertrouwen heeft in de strafrecht advocaat. Wanneer u al vast zit, kunt u niet zelf contact opnemen met de strafrecht advocaat. De politie kan dit voor u doen en wanneer de familie op de hoogte is, is het ook mogelijk voor de familie om een strafrechtadvocaat in te schakelen. Een strafrecht advocaat zorgt ervoor dat u op de hoogte bent van uw rechten en kan u helpen in de voorbereiding van een verhoor.

Veelgestelde vragen over een Strafrecht advocaat Edam

Wat is strafrecht?

Binnen het strafrecht wordt door een rechter bepaalt of iemand een strafbaar feit heeft gepleegd. De rechter zal vervolgens ook de straf voor de verdachte bepalen. Wanneer iemand een wet overtreed, dan is diegene strafbaar en zal diegene voor de strafrechter zichzelf moeten verantwoorden. Dit kan samen met de strafrechtadvocaat die de verdachte zal bijstaan en zal adviseren in het volledige proces. Het strafrecht is opgenomen in het Wetboek van Strafrecht. In dit wetboek staat onder andere dat de strafbare feiten in de wet omschreven zijn. Wanneer iemand het strafrecht overtreed, dan wordt hij of zij door de overheid zogezegd “gestraft”. Elke burger dient zich aan de wetten te houden, er zijn hierop geen uitzonderingen.

Wanneer u een strafrechtadvocaat nodig heeft die u bijstaat tijdens het proces, of u nou onschuldig of schuldig bent, dan kunt u terecht bij ServiceRight Juridisch. Wij gaan op zoek naar een juiste strafrechtadvocaat die u kan bijstaan en die u advies kan geven. Een intakegesprek met een strafrechtadvocaat is vrijblijvend en u staat ten alle tijde vrij om van strafrecht advocaat te wisselen. Het is belangrijk dat u vertrouwen heeft in de strafrechtadvocaat en dat u zich goed voelt bij de strafrechtadvocaat die u gaat helpen. Vraag daarom nu een intakegesprek aan in Edam! Dit kunt u direct online doen of via de chat tussen 09:00 en 18:00 op werkdagen en dan gaan wij voor u op zoek naar de juiste strafrechtadvocaat.

Wat kost een strafrechtadvocaat Edam?

De kosten van een strafrechtadvocaat hangen niet alleen af van de zaak en de complexiteit die daarom heen hangt in Edam, maar ook van uw eigen inkomen. Wanneer u onder een bepaalde schaal blijft met uw inkomen, heeft u recht op gesubsidieerde rechtsbijstand. Wanneer u meer verdient dan de grenzen die volgens Raad voor Rechtsbijstand zijn vastgelegd, dan zult u de strafrechtadvocaat volledig zelf moeten betalen. De meeste strafrechtadvocaten werken op basis van een uurtarief. De kosten per uur zijn gemiddeld €159,- per uur in Edam. Hoeveel uur de strafrechtadvocaat bezig zal zijn met uw zaak, hangt af van de complexiteit van de zaak. Wij raden u daarom aan om een intakegesprek in te plannen, zodat de strafrechtadvocaat ook een inschatting kan maken van wat de totale kosten zullen zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om een inschatting te maken van de kosten zonder intakegesprek. Het is hiervoor wel nodig om te weten waar het over gaat en daarbij is het dan ook belangrijk om in gedachten te houden dat de schatting wat ruwer kan zijn en er dus ook van afgeweken kan worden. Echter is het uurtarief iets dat wel vaststaat en zal daarom ook niet meer wijzigen. Een goede strafrechtadvocaat is open en eerlijk over het tarief en geeft u duidelijkheid over de kosten. Het laatste waar u zich op het moment mee bezig moet houden wanneer u een strafrechtadvocaat in de armen moet nemen, is over de vage kosten. Hierdoor bieden ook wij transparantie en eerlijkheid over de kosten, zodat u ook snel een beslissing kunt maken.

In wat voor situaties kan ik gebruik maken van een strafrechtadvocaat?

Wanneer u als verdachte bent aangehouden in Edam, dan kunt u gebruik maken van een strafrechtadvocaat. Het maakt hierbij niet uit welke wet er precies wel of niet is overtreden. Voor elke overtreding kunt u een strafrechtadvocaat inschakelen. U kunt gebruik maken van een strafrechtadvocaat als u dat wilt. Het is dus niet verplicht, maar vaak wel verstandig. Een strafrechtadvocaat heeft de juiste kennis om u goed bij te staan en vaak ook duidelijkheid te scheppen wanneer er dingen onduidelijk zijn. Als u geen verdachte bent, dan kunt u ook geen gebruik maken van een strafrechtadvocaat. Wanneer u denkt een strafrechtadvocaat niet nodig te hebben, dan kunt u ook uzelf verdedigen. Wilt u toch gebruik maken van een strafrechtadvocaat? Dan kunt u deze vinden via ServiceRight Juridisch.

Tijdens het boeken van een intakegesprek kunt u aangeven in welk gebied u zich bevindt en om welk onderwerp het gaat. Met deze informatie kunnen wij vervolgens op zoek gaan naar de juiste strafrechtadvocaat die u kan bijstaan tijdens het gehele proces. Door het voeren van een intakegesprek kunt u aanvoelen of dit de juiste advocaat is waarmee u in zee wilt gaan en waarbij u het vertrouwen wil neerleggen. Tijdens dit intakegesprek zal de strafrechtadvocaat ook aangeven wat de kosten zullen zijn als u inderdaad kiest voor deze advocaat. Op deze manier weet u van te voren wie u gaat helpen en wat de kosten zullen zijn. Dit voorkomt dat u achteraf nog voor verrassingen komt te staan.

In 3 stappen uw Strafrecht advocaat geregeld in Edam

Stap 1

Selecteer op onze website uw advocaat & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en rechtshulp voor uw juridische dienst.

Stap 3

U bent bij ServiceRight bij het juiste adres voor rechtshulp bij een van onze erkende advocaten bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Juridisch in Edam voor uw Strafrecht advocaat?

Al meer dan 500 gespecialiseerde advocaten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Juridisch

Alle juristen en advocaten van ServiceRight Juridisch zijn erkend

Pro deo advocaten en juristen

Vaste prijs voor uw rechtshulp Gratis intake gesprek

Gratis intake gesprek

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7704 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Juridisch

-20%

Mediator NU tijdelijk 20% korting

Zelf invloed uitoefenen op de oplossing van het geschil
Gratis verzekerd verzenden
MfN-registermediators gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Erfrecht NU tijdelijk 20 % korting

Betrouwbaar
Efficient
Beste prijskwaliteit

BEKIJK & BOEK

-20%

Letselschade nu met 20% korting

Betrouwbaar
Discreet
Beste prijskwaliteit

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke